Type at least 1 character to search
Back to top
poza-header-despre-proiect
POVESTEA NOASTRĂ

Boreal, o poveste reală construită de Impact și însuflețită de fiecare familie care a ales să trăiască mai bine, mai frumos, acordându-ne votul de încredere într-o alegere cu semnificație. De aproape 30 de ani  construim locuințe care îmbrățișează povești de viață și astfel, punem bazele unui parteneriat pe termen lung.

Dezvoltăm proiecte la nivel național, dar dorul de mare și nostalgia pentru tot ce înseamnă Boreal, primul ansamblu rezidențial construit în Constanța după 1989, ne-a motivat să dăm startul proiectului BOREAL PLUS, ce cuprinde 18 vile elegante și 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități în zonă, printre care: noi spații verzi amenajate, un magazin Kaufland, grădină, parc cu locuri de joacă pentru copii, dar și spații comerciale. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ.

Exact ce oferă BOREAL PLUS: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

FAZELE PROIECTULUI

BOREAL PLUS cuprinde 691 de locuințe, vile de lux și apartamente premium. Întregul proiect va fi dezvoltat în 4 faze, pe o perioadă de 4 ani (2020-2024).

Proiectul BOREAL PLUS

 

691 DE LOCUINȚE PREMIUM

18 VILE DE LUX

673 DE APARTAMENTE

va fi dezvoltat în 3 faze, pe o perioadă de 3 ani (2020 – 2023)

VILE

18 VILE DE LUX

18 vile premium cu finalizare în 2021

FAZA
1

3 BLOCURI

209 apartamente vor fi livrate în 2022

FAZA
2

2 BLOCURI

132 de apartamente vor fi livrate în 2023

FAZA
3

4 BLOCURI

332 de apartamente în 2024

18 VILE DE LUX

Vilele individuale au suprafața construită de 170 mp și cele cuplate la calcan au suprafața construită de 167 mp. Acestea beneficiază de compartimentare modernă, care diferențiază zona de odihnă de cea a activităților zilnice.

Pentru un plus de armonie cu cadrul natural, fiecare casă dispune de un teren pentru spațiu verde, cu suprafețe de la 315 mp la 458 mp.

9 BLOCURI CU 673 APARTAMENTE

Locuințele sunt bine dimensionate și compartimentate și beneficiază de vedere panoramică spre lacul Siutghiol, ceea ce conferă un plus de eleganță și confort pentru un trai exclusivist în apropierea litoralului românesc.

Ansamblul va dispune, de asemenea, de 811 locuri de parcare, dintre care 289 de locuri vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înălțime P+4E ce va fi construită în prima etapă.

DEZVOLTARE SUSTENABILĂ

BOREAL PLUS își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent selecționate și soluții tehnice eficiente.

Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite.

Designul inovator păstrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort.

sust2
LIFESTYLE

Cartierul BOREAL PLUS va beneficia de spații verzi amenajate pe o suprafață de 12.000 mp, care asigură un cadru natural, propice relaxării. Proiectul este completat de o gamă de servicii și facilități care anticipează nevoile pentru o viață urbană de calitate, de la parcări, boxe și acces securizat, până la spații comerciale și office, parc cu loc de joacă pentru copii, dar și o grădină, pentru un plus de accesibilitate, siguranță și confort pentru familii.

BOREAL PLUS
DEZVOLTAT DE IMPACT

Credem în arta de a construi. Credem în arta de a trăi. Credem că locuințele pot oferi confort, pot inspira și pot aduce echilibru și energie. Credem că fiecare casă trebuie construită cu pasiune și perspectivă. Proiectele noastre se nasc din aceste credințe, pentru a îmbrățișa povestea ta, în armonie sublimă. Misiunea noastră este să avem un impact pozitiv în viața oamenilor, prin construirea de locuințe de înaltă calitate, cu accent pe bunăstare și eficiență, să generăm investiții profitabile pentru clienții noștri.

Experiența de aproape 30 de ani ne validează perspectivele și planurile de construire a unor proiecte îndrăznețe în orașele mari ale țării: București, Constanța, Timișoara, Iași și Cluj.

ALTE PROIECTE DEZVOLTATE DE NOI
Proiect-Luxuria
București
LUXURIA Residence

Primul proiect rezidențial din București cu Certificare BREEAM Excellent, LUXURIA îmbie la o nouă filosofie de viață, oferind facilități de top, pentru o comunitate exclusivistă, a oamenilor de succes.

Proiect-Greenfield
București
GREENFIELD Băneasa

Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, Greenfield aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, facilități complete și un stil de viață excepțional, cu beneficiul celui mai curat aer din capitală.

Proiect-Greenfield_Copou
Iași
GREENFIELD Copou

În orașul celor 7 coline, IMPACT va implementa proiectului fanion al companiei, Greenfield, un concept axat pe sustenabilitate, un magnet pentru o comunitate activă, care iubește confortul și natura.Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimente și promoțiile noastre.


Am citit și sunt de acord de informațiile despre prelucrarea datelor cu caracter personal.
Doresc să mă abonez la newsletter pentru a fi la zi cu ultimele știri și promoții.
a
Follow us
X